Esteu aquí: Inici Notícies Jordi Traperho exposa a Casa Valls de Ciutadilla

Jordi Traperho exposa a Casa Valls de Ciutadilla

El proper dia 13 de juny a les 20.30h inaugurem l'exposició "El Cant i el Crit de la Terra". Traperho hi expressa tant una visió poètica i esperançadora, com un aspecte dramàtic i reflexiu sobre la Naturalesa.

Artista multidisciplinar nascut a Barcelona el 1948. Des de 2009 resideix i treballa a Belianes, l’Urgell.

El 1967 s’inicia com a autodidacte. Cursa estudis oficials en l'Escola d'Arts Aplicades i Oficis Artístics i Cursos de Gravat i Litografia en l'Escola de les Arts del Llibre de Barcelona, etc.

Ha realitzat més de cent cinquanta exposicions personals i col·lectives, a més de participar en nombroses Mostres, Fires i Biennals d'Art Contemporani Internacional en el nostre país i en l’estranger. La seva obra està present en diverses galeries, col·leccions particulars i públiques nacionals i a l'estranger.

És un dels pioners a Catalunya l‘Art d‘Acció (happenings, performances, espectacles efímers) i d'Ambients, Instal·lacions, Enviroments... que realitza des de principis dels anys 70. El seu art es defineix com un art global que anomena Tras-Sinteista que realitza en pràctiques artístiques interdisciplinàries.

 Durant la inauguració es podrà degustar la cervesa artesana Matoll de Belianes

Descarregar Punt de Llibre

  • Envia-ho
  • Imprimeix-ho

Contacteu amb l'Ajuntament

Horari d'atenció al public:
Dimarts i dijous a la tarda.

© Ajuntament de CIUTADILLA
Plaça Major 1, 25341 Ciutadilla
Tel i Fax 973 303 010
Carregant...