Esteu aquí: Inici Notícies X Trobada grups de recreació

X Trobada grups de recreació

Novetats 2012

X Trobada grups de recreació

Cartell Medieval 2012

Benvolgudes sòcies i socis,

Ens adrecem a vosaltres per desitjar-vos  un bon any i per informar-vos dels projectes i esdeveniments previstos per aquest 2012.

 -          Aquest any celebrarem la X Trobada de Grups de Recreació Medieval els dies 28, 29, 30 d’abril i 1 de maig. Serà un gran esdeveniment  i necessitarem la vostra col·laboració.  Durant el mes d’abril es farà una reunió informativa.

 -          El dissabte 7 d’abril  es farà  una sessió de bricolatge, pintura, arrancada d’herbes a dalt al monument. Hi haurà esmorzar per agafar forces i posar-nos a treballar. Ens trobarem a les 10 del matí,  punt de trobada patí d’armes. Podeu confirmar la vostra participació per e-mail)

 -          Aquest any  toca renovar la Junta de l’Associació d’Amics del Castell.  Animeu-vos a presentar les vostres candidatures fins al 30 de juny perquè les eleccions serán al mes d’agost. Per a més informació, consulteu la web www.ciutadillamedieval.cat

 -          Cada diumenge  una parella de voluntaris fan de guies per atendre les visites del Castell. Us convidem  també  a sumar-vos a aquesta iniciativa.

 -          També us demanem que ens faciliteu la vostra adreça de correu electrònic.

 -          Pròximament es cobraran els rebuts de la quota d’aquest any que és de 15€.

Rebeu una cordial salutació

 

Ciutadilla, març de 2012 

  • Envia-ho
  • Imprimeix-ho

Contacteu amb l'Ajuntament

Horari d'atenció al public:
Dimarts i dijous a la tarda.

© Ajuntament de CIUTADILLA
Plaça Major 1, 25341 Ciutadilla
Tel i Fax 973 303 010
Carregant...