Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

COMUNICAT OFICIAL DE L'AJUNTAMENT SOBRE LES MESURES PER A LA PREVENCIÓ I EL CONTROL DE LA INFECCIÓ PEL SARS-COV-2.

DIVENDRES 13 MARÇ 2020

                      COMUNICAT

L’Ajuntament de Ciutadilla només realitzarà  atenció telefònica i telemàtica en els serveis d’atenció al públic.

Atenent les mesures dictades pel Govern de la Generalitat de Catalunya, en la Instrucció 2/2020, de 11 de març, de protecció i organitzatives d’aplicació al personal al servei de l’Administració amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2 i més en especial fent referència al punt 3.4 d’Atenció al Públic, l’Ajuntament només realitzarà  serveis d’atenció al públic mitjançant l’atenció telefònica i digital.

Per aquest motiu, les persones que desitgin realitzar consultes a l’ajuntament ho hauran de fer mitjançant:

El telèfon : 973303010 en horari de 08:00 a 15:00 h.

El correu electrònic ajuntament@ciutadilla.cat o bé per tramitació telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament www.seu-e.cat/ca/web/ciutadilla.

Per aquelles persones que visquin soles i no tinguin atenció familiar per tal d’ajudar-les en les compres i subministres que puguin necessitar i per evitar la necessitat de sortir al carrer ,  l’Ajuntament crea l’atenció domiciliària  trucant al 675975645 Sr. Andreu  (Botiga de Ciutadilla).

                                                               CONSULTORI MÈDIC:

Treballarà a porta tancada, caldrà trucar al telèfon  973303246 el seu horari habitual per totes aquelles consultes que els usuaris necessitin fer i davant una patologia que hagi de ser visitada i no es pugui demorar, aquesta es realitzarà al consultori prèvia conformitat de l'equip sanitari.

 

Demanem també, que si no es estrictament imprescindible els veïns de segones residències que actualment no estan al poble s'abstinguin de venir, disculpeu les molèsties.

Galeria d'imatges